Flipkart’s Daily Trivia Game is LIVE and OPEN now!

An exciting way to reward your General Knowledge is here. You don’t close the doors of opportunities especially when it walks its way to your doors!!

Your talent enhanced with a pinch of Luck!!

Flipkart’s Daily Trivia Game is declared Open now, just log-in to your Flipkart account and select the Game tab and start playing! Answer these simple questions by the answers we have provided and win exciting Gift Vouchers, Gems and much more.

We are bringing an opportunity for the General Knowledge seekers among people along with exciting rewards attached to it.  You can win rewards by just answering few simple questions.

How to play the Flipkart’s Trivia Game:

  1. First of all, you should Download the Flipkart App from Google Play Store or Apple Store since the game is sponsored by Flipkart!
  2. We need you to authenticate your true self hence you must Log-in into your account so that we put your reward in Your own Wallet of the Flipkart App.
  3. As you Log-in with your account on Flipkart you will be directed to the Homepage, where you must choose the Game tab in your extreme right, as by that time you will have prior concern only to play the Game and win.
  4. In the Game Zone, select the Daily Trivia in it and get playing, right away.

Right Answers of Flipkart’s Trivia Game for Today

Flipkart Daily Trivia Answers for 9th September 2020

Question 1. A clock when seen through a mirror shows 5:00. What is the correct time?

  1. 7:00
  2. 9:00
  3. 11:00
  4. 3:00

Answer: 7:00

Question 2. Your Sibling’s Father’s wife is your?

  1. Grandmother
  2. Mother
  3. Wife
  4. Sister

Answer: Mother

Question 3. Pana Sankranti is the new year’s day festival of Hindus and Buddhist’s of?

  1. Chhattisgarh
  2. Bihar
  3. Odisha
  4. Jharkhand

Answer: Odisha

Question 4. In 1995, who was awarded the first Sahitya Akademi award in Hindi?

  1. Sumitranandan Pant
  2. Ramdhari S. Dinkar
  3. Makhanlal Chaturvedi
  4. None of the Above

Answer: Makhanlal Chaturvedi

Source: List of Sahitya Akademi Award winners for Hindi

Question 5. How people have walked on the Moon?

  1. 12
  2. 10
  3. 11
  4. 8

Answer: 12


8th September 2020 Answers:

Question 1. Who is the player to win the Golden Shoe for three successive years?

Answer 1. Lionel Messi

Question 2. The son of which Indian politician recently became the Secretary of the BCCI?

Answer 2. Amit Shah

Question 3. Who is the 1st cricketer to hit 5 sixes in a Test Innings without hitting a four?

Answer 3.Umesh Yadav

Question 4. In which city is the Himanchal Pradesh cricket association stadium located?

Answer 4. Dharamshala stadium

Question 5. Which IPL team became first IPL team to hire a woman in support staff?

Answer 5. RCB

This opportunity is a Promotional Offer brought to you by the select sellers of Flipkart Mobile App under the banner of Flipkart Internet Private Limited (referred as “Platform”). Hence its an opportunity is created by the ones who provide you with all your desired items you generally look for or love to add in the Wishlist of Flipkart Cart!!

Isn’t this exciting you already!  Here are the steps to play the game that are especially designed for the more excited ones.

Flipkart brings you this exciting new experience just to shift from the normal routine of Shopping alone! Come forward to experience a whole new world of winning exciting Gift Vouchers, Gems and much more. There is an opportunity for more than 40,000 winners, so go ahead and be among the lucky lot. This is a good platform for Quiz Players and comes with a set of easy-peezzy questions. So just be Proactive as we are to win and Keep shopping!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here